Básnička průhledného muže

Básnička průhledného muže

Anotace: Dívá se skrz mě jako bych byl vzduch...

.
Jsem průhledný muž

Přes moje nohy uvidíš kočičí hlavy
Přes moje ruce zahlídneš draka
...........................ten není pravý
Přes moji hlavu pokyneš davu
S úsměvem cestou na popravu
Přes moje břicho vidíš jen židli
...........................echt čínská práce
Thonet to teda opravdu není
...........................taková láce

Tvůj pohled po mě jen zlehka sklouzne
V Tvých očích se zrcadlí předměty různé
Koukni se na mě! Tady! Tak koukni se už!

Nekoukla

Zase nic

Jsem průhledný muž
.
Autor RobertCZ, 28.01.2010
Přečteno 340x
Tipy 22
Poslední tipující: Ráchel, northcarolina, Holis, Maura, susana načeva, TetaKazi, mademoiselle secret, Psavec, floreciente, Kapka, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Aj mně se líbí ... ST

10.08.2010 14:54:00 | Ráchel

a zasejc jedna zajímavá. Koho by to takto napadlo? St.

22.05.2010 17:30:00 | northcarolina

...velmi zajímavé ST

28.01.2010 09:16:00 | WAYWARD

výborný kósek, dobře napsané, ST !

28.01.2010 05:47:00 | eroze

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí