Při pomyšlení

Při pomyšlení

Anotace: Dívka co nejhezčí úsměv nosí a chlapec ji tak něžně prosím bud semnou bud semnou....

Při pomyšlení na tebe,
zůstává rozum můj stát,
stojí a mlčí,
nad tou krásou.

Při pomyšlení na tebe,
začne sníh tát,
a pole máků vlčích,
začne hřát - barvou rudou.

Při pomyšlení na tebe,
ztrácím zábrany,
a mé myšlenky,
začínají radši psát.

Při pomyšlení na tebe,
hledám stopy zábavy.
Nějaké nápady?
Ne! Já už ti nemohu dál lhát!

Ano jsi vážně "ANDĚL",
s křídly barvy sněhu,
co kolem sebe šíří jen radost a samou něhu!
Autor Li_on, 28.01.2010
Přečteno 426x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí