Tajemství

Tajemství

Anotace: Stále jsi tak tajemná

Sbírka: Pláč andělů

Plamínek měsíční svíce nenápadně skomírá
za sklem okénka do tvé duše
a pokorně prosí o jednu,
jednu jedinou z jiskřiček,
co vykřesala něha Tvého pohledu.

V závanu tichých slov,která nebyla nikdy vyslovena a jimž přesto zřetelně rozumíš,
se tence odvíjí stříbřitý proužek lásky
okrášlený jíním letmých dotyků,
aby se ve víru podzimně roztančeného padajícího listí
propletl až tam, kde plíživě zní z varhanních píšťal smutečních vrb,
tak nízko zavěšených nad tajemnou hladinou našeho nitra,
tklivá a líbezná melodie citů, kterými se neplýtvá….
Autor Ladaro, 28.01.2010
Přečteno 562x
Tipy 4
Poslední tipující: zelená víla, Květka Š., WhiteSkull, labuť
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí