Tanec srdcí

Tanec srdcí

Anotace: ..

Vyzvi mě k tanci
obejmi bok
a ruku spoj s mou
ať vedeš můj krok

Přiviň mé tělo
ať cítíš můj žár
a odvedeš splín
utišíš žal

Zažehnem plamen
ve vášni tance
náš tlukot srdcí
z nás dělá psance
před světem krutým
co po krvi žízní
když ze srdce krev
těla nám třísní
Autor deleite, 28.01.2010
Přečteno 445x
Tipy 9
Poslední tipující: Bíša, Le ver luisant, Eru Alonnar, UCET KE ZRUSENI, Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí