Bezmyšlenková láska

Bezmyšlenková láska

Anotace: :)

Svět nelze dobýt slovy, ač jsou sebe ostřejší
tak nač se tu mám zlobit, už nejsem včerejší.
Vytáhnout meč a sekat to není účelem
na boží vůli čekat, tak kam se podějem?

Rozum každého zdobí, ale málo funguje
každý se jenom zlobí a vztek v něm trucuje
a tak si říkám bože: proč jsi nás opoustil?
neříkem mi: cože? to není přec tvůj styl.

Snad možná jednou dospějem a pochopíme cit
dříve než se nadějem, než prosvítí nás svit
zatím v temnu čekáme a zkoušíme tu žít
myšlení se lekáme a všechno chceme mít.

Nepolykám na sucho, jablko poznání
čekám až ti na ucho šeptnu vyznání
syčení je hadí hlas a proudí tiše do mysli
nezkřivím ti ani vlas až budu šeptat nesmysli.

Jsem rád tu s tebou na světě a jsem rád že jsem tady
mé srdce už se nezplete a neumře mi hlady
jen ty jsi moje jediná a já to stále cítím
jsi navždy moje rodina, jsi láska moje žití.
Autor Ďábel sám, 28.01.2010
Přečteno 340x
Tipy 9
Poslední tipující: mkinka, lovelienka, Bíša, páááááááá, isisleo
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jsi navždy moje rodina krásný závěr

20.03.2024 19:56:22 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí