Kytara srdce

Kytara srdce

Anotace: Její struny v nás znějí.

Zpívej harmoniko,
večerní ozvěna spěchá k noci,
a kytara ve tvém srdci hraje blues.

Tak i já na tebe hraji,
jsi se sladkého dřeva lásky,
a hutného slunečného vína,
které tvé oči pijí za modrého dne.

Sochám tě dlaněmi k obrazu života,
k obrazu nás dvou.
Tiše zpívej kytaro v našich srdcích,
noční vítr přináší obraz rána,
našeho rána.
Autor Hombre, 28.01.2010
Přečteno 449x
Tipy 10
Poslední tipující: Divoženka1, Bíša, Druza, Psavec, Michelll, TetaKazi, PANGÁSIUS, Kars
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Taky děkuju - za tu léčivou dávku optimismu... ST

28.01.2010 22:41:00 | TetaKazi

Díky, brnkla mě, kytara, to je moje láska, milemka
ST

28.01.2010 21:53:00 | Kars

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí