Malíř

Malíř

Anotace: někdy ani víra horu nepřenese... natož na plátno!

K čemu jsou malíři palety?
Se zaschlou tubou je věru kříž.
Mám barvy aspoň stoletý
a nevím, jak dostat se ti blíž.

Vlasy hladit, ruce držet,
do očí se vpít.
Toužit, líbat, chtít a laskat
nebo nechat být?

Na prahu nízké člověčiny
sžírá mě bídný, mrzký cit.
Stokrát chci pykat za své činy...
jen když tě budu jednou mít!

Jak setřít s očí pavučiny?
Možná je spálí krutý mráz.
Chci přeložit svůj stav do češtiny
alespoň zpitý pod obraz.

Z nabídky pekla bych klidně bral.
Co všechno, co bych za to dal?
To srdcové eso jsem odehrál...
Kdybych měl tebe, byl bych král!
Autor George Baker, 29.01.2010
Přečteno 415x
Tipy 4
Poslední tipující: springmaid, Vaizo, Mbonita
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vyšel mi z toho vzorec stoletími nezměněný, jedno jestli chlap versus žena nebo naopak. Každý chce někoho"dostat".

23.07.2010 16:41:00 | springmaid

přijde mi to pravdivé

29.01.2010 11:51:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí