Mistr Půlměsíc

Mistr Půlměsíc

Já, ač nejsem žádný hvězdář
Mám rád, miluju Tvojí zář
Chvátej, ať neopustíš přístav snů.

Už nemám ponětí, kde jsem tě viděl
Víš, jak jsem se tenkrát před Tebou styděl
Nemusel.

Až budeš vyprávět o mě jako o vině
Vzpomeň si na chvíli, kdy smáli jsme se po víně.

Mistr Půlměsíc
Nemá na nás čas
V části Praha-Východ vychází
Má spoustu bílých krás.
Mistr Půlměsíc
Písním hold nevzdává
Možná, že se choulí nad předměstím
A chrání nás.

Stůj, na nebi svítí Tvůj Orion
Snad se nezhasne díky nám on
Míjíš se naposledy s přízrakem tmy.

Nech hvězdy, ať nad Prahou svítí, jsou majákem
Sedím v kině jen sám a pláču nad tím dojákem.

Mistr Půlměsíc
Nemá na nás čas
V části Praha-Východ vychází
Má spoustu bílých krás.
Mistr Půlměsíc
Písním hold nevzdává
Možná, že se choulí nad předměstím
A chrání nás.
Autor Zasněný básník, 29.01.2010
Přečteno 358x
Tipy 24
Poslední tipující: ilona, Zefi, Radek.oslov.Šafárik, Holis, hašlerka, TetaKazi, susana načeva, Psavec, Bíša, WAYWARD, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí