Tanec

Tanec

Anotace: není to o lásce k člověku ale láska k nočnímu životu.

Do rytmu hudby,
já chci se vlnit,
poslouchat bubny,
svou duši naplnit.

Nevnímat svět,
točit se do kola,
1..2..3..4..5,
a zase od znova.

Alkohol do těla,
cigáro na to,
jsem už dospělá,
tak proto.

Hudba na plný pecky,
jsem ve svém živlu,
prošoupat kecky,
tak v tomhle já žiju.

Miluji hudbu,
hlavně trance,
miluji dance,
a disco róbu.
Autor Kirsten, 29.01.2010
Přečteno 330x
Tipy 3
Poslední tipující: Pythonissa__, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí