Je po všem...

Je po všem...

Anotace: miluju ho, ale už mě nechce znát:(

Večer když usínám
myslím na tebe.
Husí kůže
a v hlavě zaklepe.
Držím se za hrud, a čekám …
čekám až vyletí ...
srdce moje
a na kousky se rozletí.
Vzpomínám na ten polibek,
Jak se ti chvěly rty.
Potom jen milion výhybek,
aby byl poslední …
Stál si se mnou
A obejmouts mě nemohl.
Bezvýznamnou roli začala jsem hrát…
A pláč mě v tu chvíli přemohl.
Autor Janca.LP, 29.01.2010
Přečteno 385x
Tipy 1
Poslední tipující: tato22
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí