Bílé kosatce

Bílé kosatce

Anotace: Lidé by měli bojovat za své sny a pocity.

Blýskavé světla s příchutí míru,
Ó srdce, kdy najdeme tu víru,
ze snů probouzeti se každé ráno,
s radostí viděti milého svého.

Zářivé noci v odlesku světla,
s úplňkem snesla se nebeská cesta.
Vůně kosatců v kapkách deště,
Ó srdce zpívá mi, lásko má těš se.

Bolest a smutek v sen proměníme,
a lásku svou světu nabídneme.
Pro každičký den a celičkou noc,
to vše i víc pro naši budoucnost.
Autor Ayaka Midoriko, 29.01.2010
Přečteno 361x
Tipy 22
Poslední tipující: hypertenze, ilona, enigman, Holis, Elza511, Mbonita, Psavec, labuť, zelená víla, Bíša, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

do boje...

31.01.2010 23:41:00 | enigman

Krásné těšení...ST

31.01.2010 16:17:00 | Elza511

nádherné ST.

31.01.2010 10:51:00 | Acham

to by měli..ST

30.01.2010 10:20:00 | xoxoxo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí