liliová láska

liliová láska

Anotace: Kdo nezná platonickou lásku, neví, co je to hořkosladká bolest :)

Má liliová láska, co chutná dýmem, sluncem a větrem,
líbaná je ranní rosou a hlazena padajícím listím...
V očích jí doutnají uhlíky narychlo zhášeného ohně
a na rtech utkvívají doteky nebe.
V rukou svírá okovy kolem mého srdce,
nevědomky hladí dlouhým prstem mé pocuchané já,
které tolik touží splynout s ní v nekonečném žáru…
Má medová láska s příchutí deště -
čistá, s úsměvem zpívající písně o svobodě, lásce, přátelství.
Nezná žár.
Snad tuší
chvění utajované sarkasmy,
touhu po každém dalším doteku,
čekání na úsměv...
Ne, má platonická láska nezná mou bolest,
ani ji netuší.
Ale děkuji -
děkuji za šanci cítit, milovat a mít pro co žít.
Autor Temeraire, 29.01.2010
Přečteno 371x
Tipy 6
Poslední tipující: susana načeva, Niky88, efeeez
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hořkosladká bolest...pěkné vyjádření...ST :-)

01.02.2010 07:20:00 | Niky88

líbí a moc ST

30.01.2010 10:25:00 | xoxoxo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí