K narozeninám

K narozeninám

Anotace: přání k narozeninám

Oslavíš životní výročí svoje.
Přeji Ti k němu lásko moje
by všechna Tvoje přání,
ať týkají se života či milování,
známé či nevyřčené touhy
se splnily Ti hned
a ne až za čas dlouhý.
A v den, kdy oslavíš své výročí,
ať všechno zlé se v dobré otočí.
A pokud nevíš, a nebo chceš si ještě něco přát:
Přej si mne - mám Tě rád!
Autor Mirek, 07.12.2005
Přečteno 383x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Krásné, originální

07.12.2005 12:47:00 | Skalnička

myslím že takové přání musí člověka potěšit...

07.12.2005 11:52:00 | Palička

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí