Besame mucho

Besame mucho

Anotace: Horké slunce a trochu léta do té naší zimy :)

Besame, besame mucho
Říkám a šeptám na pláži mé Afrodité
Besame, besame mucho
Růži ve vlasech má a dá mi polibek poté.

Besame, besame mucho
Španělské slunce a černé vlasy má jak sen
Besame, besame mucho
Kytara do snů zní a láska hřeje jak satén.

Fantazií máš, nech tuhletu blamáž
Na scény nemám teď chuť
Už je mi horko a jiná jde za mnou
Tak už se zamkni a neříkej nic, tiše buď.

Besame, besame mucho
Armando jsem já a Tys jen ta dívka, co znám
Besame, besame mucho
Klobouk do čela a zaspat tu hádku, co mám.

Besame, besame mucho
Španělské slunce a černé vlasy má jak sen
Besame, besame mucho
Kytara do snů zní a láska hřeje jak satén
Klidně mě zastřel, Ty na to nemáš, já chci žít.
Autor Zasněný básník, 30.01.2010
Přečteno 344x
Tipy 17
Poslední tipující: ilona, whiolet, sluníčko sedmitečné, Denael, Holis, Psavec, hašlerka, Mbonita, nejsembásník, Bíša, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Whioletko, tak za mnou přijeď, pošeptám ti to :D :D

05.02.2010 17:53:00 | Zasněný básník

kdyby mi to někdo šeptal asi bych podlehla..:D

05.02.2010 13:54:00 | whiolet

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí