Na Vánoce

Na Vánoce

Anotace: chceš vědět, jak mi bylo..?

Svírám tě v náručí..
Je mi smutno a zima.
...
Láska je sviňa,
srdci nikdo neporučí..

Jsi tak daleko..
Chce se mi ječet

po tobě

a ne jenom tiše brečet

v sobě

Ona je modla sexu a já..
naivka.
Trubka.
Snílek.
Vybitá baterie.
Rezervní kolo.
Špatně povedený salto.
Smutný smajlík na konci textu.
Prázdný papír.
Slza na polštáři.
Věčný klišé.
Zoufalství.
Autor Nussichoco, 30.01.2010
Přečteno 256x
Tipy 6
Poslední tipující: sveřep, enigman, hašlerka, Mbonita, Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí