Dnes Naposled

Dnes Naposled

Anotace: Tuhle jsem napsala loni, když jsme ve škole dostali zadání, abychom napsali něco, co bude mít titulek Naposledy.. Tak takhle to dopadlo, když sem hodila svý pocity a myšlenky na papír..

Dnes Naposled

Měla jsem být jen Tvůj anděl
A křídla svá Ti darovat.
Jenže.. Ty jsi nechtěl,
Ty jsi začal vzdorovat!

Dokázal jsi to, co nikdo jiný
A přec dneska nejsi vinný.
Tenkrát řek’s mi: „Úsměv, ten Ti sluší.“,
A měls pravdu na mou duši.

Říkává se: Miluji Tě!
Jen když vášeň omráčí Tě.
Teď už ale tyto slova neznám.
Svobody se do budoucna nevzdám.

Plyne den, plyne noc…
A vzpomínek mi krásných zbylo moc.

Chtěla jsem být Tvojí múzou
A z práce Tvé se radovat.
Teď už ale zjistím s hrůzou,
Že s láskou, s tou si nelze zahrávat!

Dnes poprvé, co zase usmívám se.
Dnes naposled, co užírám se…
Tou minulostí černavou!
Autor Ta jiná, 30.01.2010
Přečteno 369x
Tipy 3
Poslední tipující: Karlik, nejsembásník
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Milá Mončo,píšeš krásně na svůj věk,
pozorně sleduješ dění kolem sebe a hlavně to umíš vyjádřit.Nechci Ti radit, jen pro mně by to chtělo
trochu rytmus,jestli chápeš.Jinak SUPR COOL.
Jozífek

09.02.2010 18:25:00 | jozífek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí