Jeji&Ona

Jeji&Ona

Anotace: rozhodnul jsem se že každý den sem něco přidam,přeji krasnou neděli :)

Její slova jsou příslibem lepších dnů
Její oči vždy září do černé temnoty
Její usměv je tím světlem mých snů
Její tvář je podstatou jemnoty

Ona je jasnou hvezdou ktera me vede
Ona je uplne vsim co jsem vzdy chtel
Ona je to me dokonale nocni nebe
Ona je ta pro kterou bych do stinu sel

Jeji blizkost je pro me vic nez svet
Jeji obraz stale ve sve mysli mam
Jeji duse je pro me levandule kvet
Jeji ruce me drzi kdyz niz padam

Ona je jiskrou v mych plamenech
Ona je kapkou vody v mem mori
Ona je krasny strom v kamenech
Ona je muj dum ktery nevyhori

Jeji objeti je ma oaza na sahare
Jeji dotyky jsou jako jezero spici
Jeji polibek je jako tresen na jare
Jeji srdce bude vzdy v mem srdci
Autor malfoy, 31.01.2010
Přečteno 307x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí