Večer plný lásky

Večer plný lásky

Anotace: Láska je kouzelná čarovná víla, Co omámí dívky, když večer se stmívá.

Láska je kouzelná čarovná víla,
Co omámí dívky, když večer se stmívá.
Tajemná jiskra se usadí v líčku,
Už nemyslí na nic, jen na hubičku.

Měsíc svítí na cestu temnou,
Kde s chlapcem se za ruku vezmou.
Srdce rozbuší se dusotem koní,
A ten večer nádherně voní.

Kouzelná noc pro každou ženu,
Lásku nedají za žádnou měnu.
Rty se přitisknou na horké tváře,
A z muže vychází tajemná záře.

Omámí duši i tělo,
A to je vše co srdce chtělo
Víte, že láska je čarovný dar?
A miluje vás, ten co ji dal.
Autor Laitha, 31.01.2010
Přečteno 534x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí