Zrzka

Zrzka

Anotace: .................

Když usínám
černovláska se mi ztrácí
mezi zrcadlem a stínem
mění se jí tvář

je to má láska
zrzavá princezna
z magického autobusu
jsi herečkou dnešního představení

v imaginárním představení
tichého člověka
ze střechy kostela

já nevím
jak se jmenuji
kdo jenom jsem

směji se
na celý svět
jak postavička
z komixu

vidím jinýma očima
tempera vládne
na mém těle
kolem mě
olejové barvy
vytváří sen
impresionistického malíře

jsem hrdina
z děl komixového mága
jen tebe zachráním
před zkázou celého světa
která přichází

ty jsi ta ženská
pro kterou bych vraždil…

výstřely do démona
přízraku z metropolitního města

nikdy se nevzdám
raději zemřu
než stanu se stejným jako jsi ty...

princi Narcisy
Autor Vlk v rouše, 01.02.2010
Přečteno 421x
Tipy 37
Poslední tipující: LeeF, Kars, ilona, Bíša, dream in emptiness, Laivindia, Dota Slunská, Holis, Kubino 2, labuť, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Skvělá...celá

08.02.2010 21:33:00 | Kars

Pěkné esté, pane!

01.02.2010 19:39:00 | Zasr. romantik

Tohle jsi napsal opravdu moc krásně.

01.02.2010 16:20:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí