Hledám Tě...

Hledám Tě...

Anotace: Hledám Tě, i když Tě znám. Hledám Tě, lásko, přesto Tě mám...

Hledám Tě v motlitbách,
co před spánkem plní má ústa.
Hledám Tě ve tmě,
když noc je hluboká a pustá.
Hledám Tě ve stěnách katedrál,
hledám Tě jak slunce,
jenž hledal zimní král.
Hledám Tě v obrazech malovaných tuží,
hledám Tě v kostele, jemuž zasvětím svou duši.
Stále Tě hledám a nemohu najít,
tu dlouhou cestu životem nedokážu ujít.
Autor Lenny, 07.12.2005
Přečteno 376x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí