Když cítí

Když cítí

Anotace: "K"

Lži mi, tak jak to děláváš,
šteluj falešné "kdyby".
V domnění, že opět vyhráváš,
se doupouštěj dál chyby.

Hýčkej mě v náruči slov,
kochej se falší mých očí.
Když se v nich blýská kov,
nejsem ta, co na to skočí.

Jen tesej hluboce, zocel mě zcela,
přetvářkou miláčka lidí.
tak je to správně, tak jsem to chtěla,
jen ať ostatní to vidí.

co stává se z člověka - když cítí.
Autor Analisieren, 01.02.2010
Přečteno 282x
Tipy 9
Poslední tipující: bejbyyyy, Jiparo, labuť, enigman, blue
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

člověk?...

02.02.2010 09:27:00 | enigman

kdyby každý kdo si přečte tato slova je vzal za svá a zamyslel se nad nimi

02.02.2010 01:20:00 | blue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí