I loved you...

I loved you...

Anotace: 2roky stara tvorba...

Luskám prsty a v klidu rozjímam
Ticha kolem mě si velmi cením
Nad vzpomínkami se dojimám
Studený led v žaludku cítím

Pevnost ze slz do ktere se uzaviram
Kde lide chodi se svesenou hlavou
Tady kde mezi nimi uz nic nehledam
Svoje zivoty neziji,spis cizi kradou

Stale dokola se mi zde vraci ten sen
Ktery se zdal dokonale nekonecnym
Usmev nam nezmizel ani v ten den
Kdy podvod dobra se stal skutecnym

Pravě teď kolem mě všechno hoří
A není zde nikdo kdo by mě zachranil
Prošel jsem svět,hory a mnoho moří
Nejsi nikde a ja čas zpět nevrátil

Nikdy jsem nemyslel ze se cas vrati
Zajimalo by me,kdo ti rekl to skoc
Modlim se k Bohu-je hluchy a slepy
Tri mala sluvka a otazka proc?
Autor malfoy, 02.02.2010
Přečteno 332x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí