Pro Tebe

Pro Tebe

Anotace: rychlá básnička, složená cestou ze školy v autobuse

Tolik Ti toho zlato chci říct,
pojď, dej mi ruku, budu Tě víst
Napříč celým širým světem,
Vezme to šupem letem
Svět je protkaný klubíčkem lásky,
jen Ty, zlato, děláš mi vrásky.
Ujíždím dál, nevím kam,
nechci tou cestou jet jen sám,
Tak pojď zlato, dej mi ruku!
poslouchej tu hladinu magického zvuku,
Šeptá něžná lásky slova,
tak pojď blíž, řeknu Ti to klidně znova,
Tento výrok činí mě velkým,
stojím sám na ledě tenkým,
Koukám do bezedné propasti,
spolu zapomeneme na strasti.
Teď před tebou lásko klečím,
srdce se ptá proč furt brečím.
Odpověď jasná velice:
LÁSKO, MILUJI TĚ NEJVÍCE
Autor ARAKAIN, 02.02.2010
Přečteno 318x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí