prázdnota

prázdnota

Anotace: ?????????

„PRÁZDNOTA“
Je to jak písenˇ ohraná, nebo snad jakási obrana
Ta tísěn“ drží se mne už od rána.
Sem sama v prázdném bytě, sem jak uplakané dítě,
Odešels tam kam tvé srdce tě táhne,
Mé nářky a stesky byli by marné..

Sem sama a ty si sní,na tom se už nic nezmění,
Chtěla bych upadnout v zapomnění,
Utéct někam kde žádná lidská bytost není.
V mých očích se slzy lesknou a srdce si
Hraje písěnˇ tesknou.

Zbylo jen přání a není kam jít,
Tvé kroky nejde zastavit.
Já s prázdnotou si tykat budu dál
A ptát se jí proč ten dotek cizí mi tě vzal…
Autor kokyno, 02.02.2010
Přečteno 362x
Tipy 7
Poslední tipující: tato22, Jiří I.Zahradník, carodejka, labuť
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

já ti rozumím...

03.02.2010 10:43:00 | Jiří I.Zahradník

Hezky smutná.

02.02.2010 20:42:00 | carodejka

Smutné...

02.02.2010 09:52:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí