Jsem ta....

Jsem ta....

Anotace: Snad je to o trošku lepší,než má předešlá díla.

Jsem dech, co voní z tvých úst. Jsem ta, co s tebou chce navěky růst. Jsem lesk na krásném obrázku. Jsem ta, co právo má na lásku. Jsem myška v šedém kožíšku. Jsem ta, co Tě zahřívá v pelíšku. Jsem každá Tvá denní myšlenka. Jsem a navždy zůstanu Tvoje milenka. Jsem koťátko, co spokojeně přede. Jsem ta, co bez Tebe žít nedovede. Jsem ta, co nikdy nedá v sázku naši krásnou a romantickou lásku.
Autor Rebelka21, 02.02.2010
Přečteno 426x
Tipy 2
Poslední tipující: Davael, labuť
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezká a zaláskovaná... ale přeci jen bych ji trochu upavila vzhledově - do odstavečků... ale jde jen o můj názor, tak se jím neřiď! :o)

02.02.2010 11:40:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí