Tajné lásce

Tajné lásce

Anotace: Když někoho milujete,měl by to vědět.

Trápíš mě miláčku, trápíš, tak moc, že nechci žít, kéž bys jen věděl, že s Tebou chci být. Moc bych si přála být s Tebou, ale vím že nikdy nebudu, tak chci abys věděl, že i tak Tě moc miluju. Jsi vzduch, co dýchám, jsi voda, kterou piji, jsi má hvězda na nebi, ten důvod, proč žiji. Neznám Tě, nevím kdo jsi ,ani kde se skrýváš a když Tě potkám mám pocit, že se možná na mě díváš. Miluji Tě, ale vědět to nesmíš, bojím se dalšího zklamání, tolik bolesti jsem už zažila, nikdy Ti neřeknu vyznání. Ale stejně Tě miluji…
Autor Rebelka21, 02.02.2010
Přečteno 501x
Tipy 2
Poslední tipující: Davael
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí