Chyba..

Chyba..

Anotace: co k tomu říct...

Jak je možné že ten kdo měl by, nechybí mi.
Že myslím na někoho jiného.
Proč nechci už dokázat Ti,
Že nestojím o jiného.

Toužím teď po tom vrátit čas,
Znovu žít s někým jiným.
Snad nespálím se zas,
Kéž nebude zase klamným.

Jeho slova tak sladká jsou,
Jako dříve byla.
Snad jeho pohledy neklamou,
Snad nebude to moje další chyba.

Chyba, která tak bolela mě,
Dlouho se hojila.
Přeji si zas políbit Tě,
Kéž naše srdce znovu by se spojila.

Přeju si stát zase vedle Tebe,
Naše ruce protnout.
Nechci zklamat sama sebe,
Nedám ti šanci mě zase bodnout.

Tvá slova jsou zase tak lichotná,
Tak sladká a líbezná.
Však pro Tebe jsou tak nicotná,
I to že má láska byla tak bezmezná….
Autor Sarinka318, 02.02.2010
Přečteno 342x
Tipy 2
Poslední tipující: sestra-konec, 4LJFilip
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí