Jezabel

Jezabel

Anotace: tak blízko a přeci tak vzdálená..

Proč nemůžu spát?
Každnou noc stejný obraz...
Nechci se tě vzát,
přijde to jak krutý podraz.

Ale co když není řešení?
A nikdy nenajdu klid?
Pro tebe já byla jen zpestření
a teď nemám kam jít.

Však ono to jednou přejde-
teď a nebo za pár let.
další šrám se do srdce vejde-
dál se bude točit svět.

A jednou až to přebolí,
udělám opravdu cokoli,
abys znala svou krásu ryzí,
která teď mi už není cizí..

Jezabel.-já tě znám.
Autor Lady Celebrian, 02.02.2010
Přečteno 299x
Tipy 1
Poslední tipující: Analisieren
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zpestření? možná .. ale na celý život

02.02.2010 21:18:00 | Analisieren

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí