Slzavá noc

Slzavá noc

Anotace: Ruce se třesou nad písmeny klávesnice...

Ruce se třesou nad písmeny klávesnice,
Město ve tmě, jen doma mi hoří svíce,
Ztrácíš se mi, mizíš do stínu žalu,
V slzách u topení se starostmi taju,

Zmrzlé dlaně křehce kolena svírají,
Ústa vzlyk a bolest sotva utají,
Na podlaze plno bílých kuliček,
ukrývajíc moc slaných slziček…
Autor Gamy, 02.02.2010
Přečteno 381x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša, ilona, Ejí
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tip.

15.05.2010 21:19:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí