Když nemůžu spát...

Když nemůžu spát...

Anotace: Když nemůžu spát...

Co je snadnější říct, že tě miluju nebo že chci být s tebou?
Říct ti, že bez tebe jsem nejsmutnější,
Že bez tebe umírám,
Že bez tebe jen přežívám.

Že když jsem tobě na blízku,
Jsem hned veselejší,
Že mi bije srdce radostí,
Zrychlí se mi dech,
Rozsvítí se mi oči.

Působíš na mě jako blahodárné slunce,
Za kterým se ohlíží slunečnice,
S tebou moje láska vzkvétá,
Bez tebe uvadá.

Občas je snazší říct slova na papír.
Když se ti dívám do očí,
Slova nejdou vyslovit.
Jazyk mě neposlouchá,
Ale srdce volá…….
Autor KocourekHK, 02.02.2010
Přečteno 467x
Tipy 1
Poslední tipující: PANGÁSIUS
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (5x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí