Cítím...

Cítím...

Anotace: Inspiraci nehledejte, do mého srdce pohleďte,protoze nikde nenajdete co srdce rikat dovede..

Proč jenom vzhlížís na oblohu?
Chceš stát se ptákem a uletět?
Já chtěl bych, ale nepomohu.
Snad budeš moct co nevidět...
Jen já v oblacích chodívám,
Když musím myslet na tebe.
Něžně se na mě podíváš
A já vyskočím do nebe..
S hlavou plnou tvých obrazů,
Chodím ulicemi sem a tam,
Ladně, tiše, pomalu..
Jak loď plující ke hvězdám...
V mém srdci budeš uvězněna,
Jak slova při tvém polibku,
A já budu zas a znova,
Prahnout po tvém dotyku..
Měl-li bych ti povědět,
Co všechno k tobě cítím.
Tak řekl bych jen pohleďte,
na krásné jarní kvítí...
Autor Peky, 07.12.2005
Přečteno 1067x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

Ach bože...

24.10.2006 21:07:00 | Kailiana

Je to super.

08.12.2005 07:53:00 | melebele

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí