sním

sním

Anotace: neustálé vzpomínky,které na Tebe myslí.....

18.12.2009 21:18

sním

ležím a sním
na Tebe myslím
co asi děláš
jaký večer máš

s rukou za hlavou
myšlenky mé plujou
mysl má je s Tebou
Ty to však nevnímáš
večera si užíváš

usínám
s rukou za hlavou
Tebou okouzlen
myšleky plujou
nepřestávám
o Tobě snít......
Autor JarekBrnoCz, 03.02.2010
Přečteno 359x
Tipy 2
Poslední tipující: ilona, CORONATION
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí