Mraky nad Tebou

Mraky nad Tebou

Anotace: nebe plné mraků,jako hlava plná myšlenek

22:02 12.1.2010

Mraky nad Tebou

Mraky plujou
jako Tvé myšlenky
jež se ztrácí
za obzorem Tvým

nedávají
možnost Ti spát
však což
stejně je nevnímáš

V srdci svém
děvče máš
ke které se
noc co noc vracíš
ve svích myšlenkách
jež Ti plujou
jako ty mraky
na obloze

šancí moc nemáš
ba jsou nulové
přesto
na ni myslíš
jen po ní toužíš

srdce své neoklameš
i když ji nevidíš
v srdci svém však
vyrytou ji máš
přesto jdeš dál
neb Ti nic jiného
nezbývá

pluješ v myšlenkách
svích jako
mraky na nebi
jež vítr rozfoukává
leč Tobě se nedaří
srdce Tvé krvácí
přátelstvím dál
Autor JarekBrnoCz, 03.02.2010
Přečteno 370x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí