Trest

Trest

Anotace: nesnáším takový lidi...Nikol Autratová (31/7/09;0:16)

Slyším tvůj smích,
Vidím tvůj prst
Ukazující na mě,
„Vždyť to je hřích!“,
Křičíš a díváš se nechápavě.
Podkopáváš mi nohy,
Strkáš mě z cesty
A svou návštěvu dokončíš slovy:
„Za všechno můžeš ty!“
Trestáš mě za to,
Že miluju svoji holku,
A že já sama holka jsem,
Jsem lesba, díky Bohu
A takový jako ty,
Nejradši srazit na zem.
Moje holka
Je můj život,
To tý tvý
Máš už po týdnu dost!
Já tu svoji miluju
A ty svou podvádíš,
Já pro ni žiju
A ty sní raději čas nemarníš.
Nedivím se,
Že od tebe utekla.
Jak se ti líbí tvoje
Rána prázdná?
Řekl jsi jí vůbec někdy,
Že je krásná?!
Najdi si jinou,
Jen si hraj.
Víš, láska není peklo,
Láska je totiž ráj.
Co budeš mít za 3 roky?
Já byt a úžasnej život
S pořád stejnou
Mojí krásnou ženou.
Ty možná tak mindráky
A v kapse trávu, co ti seženou.
Já vidím před sebou cestu
A nenechám aby mě
Nebo moji holku,
Z ní někdo shazoval.
Kdybys poznal,
Co je to láska,
Nikdy bys nás netrestal.
Moje holka
Je pro mě vším,
Zkus to taky poznat,
Jaký je lásku dát
A jak krásný je milovat…
Autor squatt, 03.02.2010
Přečteno 374x
Tipy 3
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, Houda
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí