Ty vole lásko

Ty vole lásko

Anotace: ...co dodat?

Ty vole lásko,
vždyť tě mám rád,
ty vole lásko,
vždyť tě miluji.

Bez přízvuků dobytčat,
nebylo by to pravé lásky,
kdy do volů, jen tak mezi řečí,
s úsměvy na rtech se posíláme.

Ty vole lásko,
milenka tě volá,
ty vole lásko,
buď aspoň dneska doma.

Toto je naše láska,
kdy dítě už čekáme,
ty vole lásko,
toto je naše láska.

Milování, místo postele chudá zem,
bez polštářů podložení hlavy,
bez nadávek nebylo to pravé
milování, tak lásko, dělej ty dobytku!

Vole, krávo, miluji tě,
vždyť toto je naše láska,
vole, krávo, miluji tě,
vždyť toto je nás svět.
Autor Láďa, 03.02.2010
Přečteno 702x
Tipy 5
Poslední tipující: Bíša, Hazentla, ziriant
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a vůbec nejlepší je, že se pak stejně všichni vzájemně pošleme na porážku...

03.02.2010 19:19:00 | ziriant

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí