Zakrnělý křídla

Zakrnělý křídla

Anotace: .

Toužím spatřit svět,
ale zůstávám uvězněn
ve svém srdci
ve své duši

Mám zakrnělý křídla
místo peří strach
sedím v koutku
A pořád se ptám:

Kolik času ještě zbývá
Je todle život, jak jsem si ho přál?
Jsem to ještě já?
Autor Tecka 2, 03.02.2010
Přečteno 315x
Tipy 12
Poslední tipující: sioned, ilona, bejbyyyy, harmony, 6thSun, Mbonita, zelená víla, Fighting Dreamer, WAYWARD
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí