Takových už tu bylo aneb Vzdávám se

Takových už tu bylo aneb Vzdávám se

Anotace: Vyndejte mi konečně někdo ze srdce ten nůž nebo s ním budu otáčet donekonečna! XD

Po čajových lžičkách, ne víc, ne méně
Rezignace ti kane z očí
Ruce ve svém "pláči" smočíš
- a topím v něm zbytky hrdosti -

Sundej si brýle barvy tvých tváří
Rozkousej nachové nožičky jak štěně
Růžovými sklíčky mrskni proti stěně
- možná se špetkou lítosti -

Už nepátráš po tom, co jsi kdysi chtěla
Tvé dávné touhy tě teď už jen mrzí
Ten lesk v tvých očích, to dávno nejsou slzy
- Ani měsíce zář a hvězdný snílků prach -

Opusť, co mít nemůžeš, miluj, co máš
Ignoruj touhy a zapomeň na sny
Uklidni srdce, až začne zas běsnit
- je to můj patron a je to můj vrah -

Autor Rika Akira, 04.02.2010
Přečteno 441x
Tipy 5
Poslední tipující: Alegra, Zefi, Anastacia-Jane
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Všichni máme takové nože.

15.03.2021 10:50:43 | Alegra

To vskutku, a někdo je schopný obstarat si i solidní výbavu do foroty.

14.06.2021 10:16:12 | Rika Akira

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí