náš vztah

náš vztah

Anotace: pořád dokola to samé. omlouvám se že s tím pořád otravuji

Máme docela hezký vztah, když nemám ty své stavy.
Tos řekl a uvnitř mojí hlavy.
Zas myšlenky se rojí,
zda to za to vůbec stojí.

Jestli má cenu vpřed se drát,
když záhy ten co měl rád,
zboří co může, přede mnou se skryje.
Co láskou rostlo, náhle hnije.

Stěny.. dříve veselé,
teď vzhlíží dosti nesměle.
Jak milovat tě nepřestat?
Vždy stane se co má se stát
Autor darkday, 04.02.2010
Přečteno 335x
Tipy 5
Poslední tipující: ilona, NikitaNikaT., Čoki, Tomikk, davidoff
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Spíš mám pocit, že nemožné.. Rozum srdci těžko poručí

01.03.2010 09:28:00 | darkday

Nemilovat je velice těžké...

01.03.2010 09:15:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí