Šance

Šance

Anotace: O vlastní chybě.

Sbírka: Dekadentní zamilovanost

Děkuji vřele za šanci se smát,
děkuji upřímně za možnost si hrát.
Nevidím, neslyším, znám své staré sny,
nevěřím, neznám, přeji si ty dny.

Dny, které byly součástí nás,
dny, kdy náš život měl ráz.
Láska nekončící se mi zdála,
i vlastní matka se mi smála.

Naivně jsem si přála být tvou,
dostat šanci znovu nás dvou.
Po věčnosti mám, co jsem chtěla,
smích se mi teď dere z těla.

Nic není tak, jak mělo by být,
ty mě necháváš o lásce dál snít.
Není to tak, jak chtěla jsem mít,
nelze i přes lásku bok po boku žít.

Za šanci děkuji, vracím ji zpět,
ty nikdy se nedočteš těchto pár vět,
vážím si cti, kterou jsi zahodil,
jsi pro mě vším, tak mě zkus pochopit.

Nejde to vrátit, my už to nejsme,
nezačnem znovu, teď rádci, kde jste?
Možná zas za rok, možná už nikdy,
štěstí ti přeji, dnes vynechám křivdy.
Autor Insomnious Tunri, 04.02.2010
Přečteno 406x
Tipy 4
Poslední tipující: majdik 2, Nomad
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí