ping pong

ping pong

Anotace: .

v posteli tvý segry
ci na pinopongovým stole
řečeno mi bylo
omrdej mě vole

chtěla sis dát pivo
myslela si na prcání
když si se mnou slečno
tak nemyslíš na pokání

hraješ se mnou tu hru
jak si strašně uražená
však krásně se směješ
no tak holka to se dělá

vytváříš svý pravidla
aby si mě pozlobila
jo ty si ta kráska
co mě žřejmě pochopila
Autor ostuda lidstva, 04.02.2010
Přečteno 391x
Tipy 3
Poslední tipující: Pythonissa__, majdik 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí