Zvadlá růže

Zvadlá růže

Anotace: Že by nešťastná láska...?

Sleduji kroky tvé už dobu dlouhou,
sleduji z povzdálí tvůj život sladký,
nemohu přestat s narůstající touhou,
i přes to, že náš čas byl tak krátký.

Pomalu začínám naději ztrácet,
srdce mé, jako kdyby obaleno trny z růží bylo,
hledám pocity, které se nechtějí vracet,
jen krabička myšlenek, to jediné co mi po tobě zbylo.

Květina zvadlá, dychtící vody, stojí uprostřed pokoje,
vyčerpaná a myšlenkami zahlcena, nemá chvíli pokoje.
Kdy vyjde slunce? Kdy podá zvadlé růži doušek vody?

Dveře jsou zavřené, oči zaplavené,
srdce potrhané, tělo je unavené.
Slunce vychází, a však duše odchází.
Autor sarasv, 04.02.2010
Přečteno 371x
Tipy 5
Poslední tipující: migodo
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Děkuji

24.02.2010 19:57:00 | sarasv

pěkná ST!

05.02.2010 11:55:00 | Acham

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí