Ted, vždycky, navždy, nikdy a pořád..

Ted, vždycky, navždy, nikdy a pořád..

Anotace: Ted...vždycky...navždy...nikdy a pořád..

Sbírka: Tajuplný svět vnitra mého ;)

Teď?
Sním,
vzpomínám
těším a smutním
stejskavost mám,
a taky
poddávám se snám.


Vždycky
když jsem s tebou,
moje oči se jen smějou
jsou plné lásky a štěstí.


Navždy
budu milovat svého tomíka
nikdy
nevytěsním ze srdce
svého milovanýho klíštíka.


Pořád
platí a věřím, že určitě
platit bude
BLEŠÍ+KLÍŠTÍ=LÁSKA VELIKA
Autor MjUzIKberus, 04.02.2010
Přečteno 623x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí