rád usínám

rád usínám

Anotace: zamilovaná a od srdce :-)

Chvilku vzpomínej,
je to všechno jen pár dní,
v duchu se pousměj,
že miluje tě ten,kdo o tobě stále sní.

dalas mi křídla pro můj let,
tam k nebesům,kde jsou všichni šťastni,
daroval bych ti celičký svět,
srdce tvé milované..nikdy nevyhasni!!

tak rád usínám,
s pocitem že tu pro někoho jsem,
že pro někoho dýchám,
že není to jen sen.

tolik dní jsem se světem jen prodíral,
bez tebe!! každým dnem jen umíral,
nedokážu již bez tebe v duchu snít,
jen snít? určitě i žít!!
Autor stefi, 05.02.2010
Přečteno 312x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí