Anděl

Anděl

Anotace: Anděl

Tak jako voda padá při dešti z nebe
Padl jsem jako anděl na zem
To vše kvuli těm pohledům na tebe
Moje křídla?Teď už je čert vem

Doufám že nepadnul jsem zbytečně
I ty pohledy za všechno stáli
Snažím se brát okolnosti statečně
Ale záda mě ještě pořád pálí

Kdybych alespon padl svevolne
Ne po zjisteni nebeske starsi rady
Lucifer si vybral vse dobrovolne
Ale ja nechci umrit na zemi mlady

Pujdu dal a dal s tou touhou svou
Necitim zde stesti na miliardu honu
Ona je pro me uklidnujici tmou
Ale I svetlem ktere me vede domu

Ta cesta nekonecna je ta ma
A dobrodruzstvi vzdy musi skoncit
Proc ale zaplatim vzdy vse ja
Tve modlitby me nemohou lecit

Dycham pro tebe ale ted se topim
Z nedostatku vzduchu sviram pest
Chci citit vzduch ale umru -ja vim
vidim tvoje oci a v nich miliony hvezd

Stale doufam ze se veci obrati
Ze nebudu na minulost vzpominat
Ze se nase pritomnost nezkrati
A jen budoucnost bude nas zajimat

Stale mas ve vlasech hvezdny prach
Tu voni chci mit v hlave jako poklad
A nezmizet jako nejaky snu vrah
Nemuzu bez tebe zit,je zde co dodat?
Autor malfoy, 05.02.2010
Přečteno 421x
Tipy 1
Poslední tipující: hypertenze
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

díky za kritiku ale je trochu zbytečné se vyjadřovat k něčemu co je takřka 2 roky staré ;) hezký den

19.11.2011 12:59:55 | malfoy

neuvěřitelné pravopisné chyby a verše klišé alá nebe-tebe...NE!

19.11.2011 12:57:22 | Marri

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí