Pryč...

Pryč...

Anotace: Po hooodně dlouhý době jedno dílko, které je spíš vyjádření aktuálních pocitů než nějak "umělecké" dílko.O človíčku, kterého se týkaly dílka "LoveStory2007", "Vzpomínka..." a "Obraz" ...

Pryč

Sedím tu při hudbě s pocitem osamění.
Vše je pryč - Ta co sem miloval už se mnou není.
Jak těžké bylo dobýt tuto lásku ?!
A první krize vzala náš vztah v sázku.

Jen měsíc a týden trvalo to štěstí a euforie.
Pocit že člověk má VŠE - který zas dlouho nezažije.
Pryč je šeptání do ouška - pohledy do očí,
polibky - při kterých hlava se zatočí.
Pryč jsou ta slova lásky - MILUJI TĚ, co říkala tvá ústa.
Pryč - nezbylo NIC....Srdce na cáry jak po výbuchu země pustá.

Zakrátko Valentýn. Já opět budu nenávidět tento svátek.
Srdce ve tmě...Bude jen vyhlížet z poza vrátek.

Končím psaní...Chci v klidu snít o tom co není.
Ve fantazii - v místě kde špatné vše se v dobré změní...
(LSI, 01.02.2010)
Autor LSI, 05.02.2010
Přečteno 431x
Tipy 2
Poslední tipující: Tomikk, sestra-konec
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné. Je dobré tě vidět znovu zpět, i když bohužel za takto smutných okolností. Vím bohužel, co zrovna prožíváš. Také jsem měl smutný a rozchodový Valentýn...

07.06.2010 23:01:00 | Tomikk

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí