Jsme zpět

Jsme zpět

Anotace: Opravdu jsem se snažila, ale výlev myšlenek nezastavím.

Sbírka: Dekadentní zamilovanost

Jak šťastné se celé dění zdálo,
jak nové a pěkné to objetí bylo,
nikdo neví, že to se mnou tolik hnulo,
nemůžete chápat pocit nebýt nulou.

Měla jsem možnost všechnu zášť utopit,
byla to šance do života se ponořit,
zlo od dobrého provždy oddělit,
můj smysl života konečně odhalit.

Upřímně, bylo to svůdně vratké,
závislost tu máme novou, sladké,
vážně, pohlazení bylo moc hebké,
jdu nahoru, cesta nevypadá vlekle.

Těsně před branou shodils' mne dolu,
budu plakat sama, cestu k tobě nedojdu,
nenacházím slov, nenacházím rým,
nevěřím tomuhle životu, pouze sním.
To není pravda, není to skutečnost,
myšlenky tečou, je to má blbost,
nemůžu dál, neznám ten postup,
nebuď přece takový, od zla odstup,
nejsi tu sám, je nás tu víc,
proč to děláš neumím říct,
nesložím verš, hlava třeští STOP!

Musí to přestat.
Něco mne láká: "Do pekla pojď."
Autor Insomnious Tunri, 05.02.2010
Přečteno 394x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí