Když básník vraždí

Když básník vraždí

Anotace: .

Kdybych byl neznámým vojákem
vraždím puškou a bodákem
kdybych byl bankéřem
žiju ve vile s bazénem

ale já jsem BÁSNÍK
pomatená duše
mou vilou je trávník
mým bazénem louže

a když už teda musím vraždit
tak jen myšlenkou a perem

P.S.: Rozbité je nerozbitné
a zničené je nezničitelné.
Tak to, prosím,
nedělejte.
Autor Tecka 2, 05.02.2010
Přečteno 293x
Tipy 7
Poslední tipující: ilona, James Sceptic, Fighting Dreamer, Psavec, zelená víla, Vodoměrka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí