Můj drahý

Můj drahý

Anotace: Hra se slovíčky

Můj drahý,
když píši ti tyto řádky, toto psaní,
pouze svět čtyř stěn mi říká paní.
Chci vyslovit ti skromné přání,
o věčné lásce, o nekonečném milování.
Nechť bolest se nás navždy straní,
a nebesa se nám jak králům klaní.
Ať žijem život k popukání,
miluji tě k uzoufání…

Nehledej si jinou krásku,
co nabídne ti znovu lásku.
Můj život visí na provázku
utkaném z tvých hnědých vlásků.
Dej odpověď na otázku,
nedej přes oči mi pásku.
Nenasaď mi klaunskou masku,
co skrývá zlomenou lásku…

Už je konec mému psaní,
sbohem drahý, tvoje něžná stínů paní…
Autor Prinzeschen, 05.02.2010
Přečteno 303x
Tipy 3
Poslední tipující: Krahujec, drsnosrstej kokršpaněl, Agniezka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí