Polibek

Polibek

Anotace: viz. název

Sbírka: Básně

Dnem smutně jen proplouvám
Pln smyšlených slastí
Se vzpomínkama rozmlouvám
neb zapoměl jsem zlostí
Jak chutnaly ty pravé?

Stále líbám neznámo
Není vlhké
vášnivé....

Mé rty, tmavé zničené
Jsou již slabé
Zjizvené...

V paprsku ses zlomila
Ženo moje uprchlá
Polibkem jsi zranila
ústa hloupá, roztrhlá

Upomínka konce
Tiše vzlyká, praská
Zůstal už jen zbytek tebe
Na mých rtech, tvá vráska
Autor Johan', 06.02.2010
Přečteno 364x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí