Replika

Replika

Anotace: Jen odpověď na komentář...

Nechci luštit hádanky,
nezbývá už síla.
City jako z pohádky,
a tím padla víra.



Silná slova k básni,
to se moc nehodí.
Vždyť já bych, lásko, pro tebe,
vyšel tisíc poschodí.

Nenadávej poetovi,
jeho starým dílem.
Pojď si radši sednout
a ťuknout dobrým vínem.

Konečně už věř,
že tě moc miluju
a že tvé oblé boky
velmi rád sleduju!

Tak snad už teď chápeš,
že je zde nevina.
A že pálení mostů,
je pěkná kravina…
Autor Tomikk, 06.02.2010
Přečteno 309x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša, Tesk
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí